Loading...
Privacybeleid
START AANMELDING

getBIZZI neemt veiligheid en privacy serieus. Ook van bezoek op deze website. Hieronder vindt je hoe wij daar mee omgaan.

Privacybeleid en voorwaarden

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 28 mei 2018.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van getBIZZI en op getbizzi.com. U dient zich ervan bewust te zijn dat getBIZZI niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

getBIZZI respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?
Persoonsgegevens zijn alle gegevens die te herleiden zijn tot een persoon. Deze gegevens krijgen wij als je onze website bezoekt, een terugbelverzoek doet, een account aanmaakt of een online afspraak dan wel transactie verricht.

Gebruik van onze diensten
Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Welke exacte gegevens worden gebruikt worden per veld benoemd in de verwerkersovereenkomst. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van getBIZZI of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Terugbelafspraak
Hier zullen – afhankelijk van ingevulde – minimaal Naam, Telefoonnummer en E-mailadres worden gevraagd.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van getBIZZI of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken tenzij u daar daarvoor expliciet toestemming heeft gegeven.

Cookieverklaring
Een cookie of een script (verder cookie) is een klein bestandje dat tijdens je bezoek aan onze website op je computer wordt geplaatst. In dit bestandje worden gegevens bewaard zoals voorkeursinstellingen of bezoekersinformatie. Er wordt geen persoonlijke informatie zoals een e-mailadres in de cookie opgeslagen. Cookies kunnen dus niet gebruikt worden voor e-mail en marketingacties.

Cookies om het gebruik van de website te meten (prestatiegerelateerd)

Wij meten het bezoek en gebruik van onze website. Dit stelt ons in staat om de structuur, navigatie en inhoud van de website gebruiksvriendelijk te maken. Deze cookies gebruikt getBIZZI voor:

Het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina’s.
Het bijhouden van de tijd die een bezoeker doorbrengt op webpagina’s.
Het vastleggen van het IP-adres van de computer waarmee je de website bezoekt.
Het bepalen van de volgorde waarin de pagina’s worden bezocht.
Het beoordelen welke delen van onze website aanpassing nodig hebben.

Cookies die zorgen dat de website optimaal werkt (functioneel en technisch gerelateerd)

Daarnaast zijn cookies nuttig om de website optimaal te laten functioneren. Deze cookies gebruikt getBIZZI voor:

Het onthouden van informatie zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen.
Het doorgeven van informatie van de ene pagina aan de volgende pagina.
Het opslaan van voorkeuren.
Het opslaan van instellingen voor een optimale videoweergave.
Het uitlezen van browser-instellingen om de website optimaal weer te geven.
Het opsporen van misbruik van onze website en diensten.
Het gelijkmatig belasten van de website waardoor deze bereikbaar blijft.
Het aanbieden van de mogelijkheid om inloggegevens op te slaan, zodat je die niet elke keer hoeft in te voeren.
Het mogelijk maken om te reageren vanaf onze website.

Cookies die zorgen dat afkomst herleidbaar is (advertentie- of targeting-gerelateerd)

In de toekomst kunnen we gebruik maken van first-party of third-party cookies en web beacons gebruiken om inhoud te leveren, waaronder relevante informatie toegespitst op de interesse van bezoekers, op onze websites of op websites van derden. Hieronder valt ook het gebruik van technologieën die ons helpen inzicht te krijgen in de nuttigheid van de advertenties en de inhoud ervan. De meeste browsers kunnen zo worden ingesteld dat cookies niet geaccepteerd worden of dat een melding verschijnt voordat een cookie wordt geplaatst. Als je cookies niet accepteert, kun je de website nog steeds bezoeken, maar is het mogelijk dat bepaalde diensten of elementen van de website of dienst niet optimaal functioneren.

Cookies uitzetten Google Analytics Opt-out? Klik hier De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Cookies voor social media integratie
Op onze website tonen we video’s en andere content die je via een button kunt promoten en delen via sociale netwerken. Voor het functioneren van deze buttons plaatsen social-media-bedrijven, zoals LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube en Google, cookies, zodat ze jou kunnen herkennen wanneer je bent ingelogd op dat sociale netwerk. Ook verzamelen zij hiermee gegevens over de pagina die je deelt. Voor meer informatie over de gegevens die social-media-bedrijven verzamelen, verwijzen wij naar de privacy verklaringen van deze bedrijven. Deze kunnen regelmatig wijzigen.

LinkedIn
Facebook
Twitter
YouTube
Google+

Facebook
Naast de promotiefunctie van klanten, die na het maken van een online afspraak hun bevindingen wilen delen op LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube of Google, maken we ook gebruik van een Facebook-pagina integratie, waarin de hele boeking widget als aparte inboekpagina én de Facebook boekinigsknop ingezet wordt om klanten te bereiken. Hiervoor gebruiken de sociale netwerken cookies om de gebruikers te herkennen.

Cookies om onderzoek te doen
Om te bekijken hoe ge-anonimiseerde bezoekers onze website gebruiken, maken we ook gebruik van Hotjar met een zo privacy vriendelijke set van instellingen. Ze claimen GDPR compatibiliteit hiermee. Deze tool registreert muisklikken, muisbewegingen en scrollgedrag van bezoekers op onze website. Hotjar verzamelt informatie over bezochte pagina’s, de browser die een gebruiker gebruikt en het gebruikte type apparaat en besturingssysteem. Deze gegevens gebruiken we om de website te verbeteren.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. Als betrokkene heb je een aantal rechten. Dit betreft het recht op inzage, correctie, vergetelheid, dataportabiliteit en het beperken van de verwerking. Het is mogelijk kosteloos inzicht te krijgen in de persoonsgegevens die door getBIZZI zijn verwerkt en deze gegevens desgewenst te laten aanpassen of verwijderen indien er geen gronden aanwezig zijn die dit belemmeren. Voor een verzoek hiertoe volstaat een e-mail of een schriftelijk verzoek naar het eerder genoemde adres. getBIZZI reageert binnen 14 dagen. Om zeker te weten met wie wij communiceren kunnen wij om een kopie van een geldig paspoort, rijbewijs of ander identiteitsbewijs vragen. Gegevens die noodzakelijk zijn om de betaaldienst te verlenen of om aan wettelijke verplichtingen te voldoen kan getBIZZI niet aanpassen. Afmelden voor de diensten van getBIZZI doe je via een e-mail. Lopende betaaltransacties worden uiteraard nog gewoon afgewikkeld.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen.

Verstrekking aan derden
Bij de verwerking van persoonsgegevens en haar dienstverlening, kan getBIZZI groepsvennootschappen, samenwerkende partners en eventuele verwerkers inschakelen. Persoonsgegevens worden niet zonder toestemming verstrekt aan derden, tenzij dit op grond van wet- of regelgeving een verplichting is, dan wel noodzakelijk is in het belang van het voorkomen, opsporen of vervolgen van strafbare feiten, zoals fraude, bedrog of oplichting.

Google Analytics
getBIZZI maakt gebruik van Google Analytics voor het inzichtelijk maken van bezoekersverkeer. Hiervoor hebben we met Google een verwerksovereenkomst gesloten. De analysen doen we niet op persoonsniveau, we anonimiseren IP-adressen door het laatste octet daarvan te maskeren. We hebben gegevens delen uitgeschakeld en we maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. Google Analytics Opt-out? Klik hier

Hotjar analyse
getBIZZI maakt gebruik van Hotjar voor het inzichtelijk maken van bezoekersverkeer op een webpagina. Vooral bij een nieuwe website is het goed te weten langs welke route bezoekers hun weg vinden. Hiervoor hebben we met Hotjar een verwerksovereenkomst gesloten. De analysen doen we niet op persoonsniveau, Hotjar anonimiseerd verkeer en maskeert velden.

Persoonlijke aanbiedingen
Als je hiervoor toestemming hebt gegeven, kan getBIZZI je persoonsgegevens gebruiken voor promotieactiviteiten en persoonlijke aanbiedingen van getBIZZI, groepsmaatschappijen, samenwerkende partners en/of geselecteerde derden. Het intrekken van je toestemming voor het ontvangen van commerciële berichten, kan via je persoonlijke account of via een commercieel bericht zelf.

Beveiliging
getBIZZI zorgt ervoor dat persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig worden behandeld. Persoonsgegevens worden opgeslagen in beveiligde databases die alleen toegankelijk zijn voor medewerkers van getBIZZI, of medewerkers onder toezicht getBIZZI. getBIZZI spant zich in deze systemen te (laten) beveiligen tegen verlies en/of onrechtmatig gebruik van gegevens.

Bewaren van gegevens
Om aan wettelijke vereisten te voldoen, bewaren we je gegevens. Transactie- en accountgegevens bewaren we maximaal 7 jaar. De termijnen gelden vanaf je laatste inlog.

Actuele gegevens
Het is verstandig je contactgegevens voor getBIZZI actueel houden. Je kunt bij je gegevens door in te loggen op je account met je e-mailadres en wachtwoord. Het is ook mogelijk, dat getBIZZI je benadert met het verzoek om je gegevens te bevestigen of te actualiseren.

Andere inzichten?
Het is mogelijk dat je het niet eens bent met een behandeling van je persoonsgegevens. Komen we er samen niet uit, dan kun je een klacht indienen bij getBIZZI via dit formulier of per post. Ook heb je altijd de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens, Postbus 93374, 2509 AJ te Den Haag.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons op nemen.

MELD JE AAN
Copyright 2018 getBIZZI Ltd. Jouw gegevens behandelen we volgens de AVG/GDPR normen. Check onze Algemene voorwaarden & PrivacyBeleid en onze Voorwaarden website & Toelaatbaar gebruik.
Plan contact
Plan Contact
Plan Contact